Filtrare
RESETEAZA
Biblioteca tehnologului XXIX
Pentru toate persoanele care doresc sa afle cum se fabrica delicoasele paleuri, saratele sau branzoice, le recomand sa citeasca cartea doamnelor Anca Mihaly Cozmuta si Flavia Pop intitulata "Tehnologia panificatie". Cu respect, (...)
Biblioteca tehnologului XXVIII
Studentilor de la specializarile destinate industriei alimentare le recomand lucrarea "Manual de lucrari practice la Tehnologia obtinerii si vlorificarii produselor de origine vegetala" atat in pregatirea lor profesionala, cat si la redactarea lucrarii de licenta si in activitatea ce o vor (...)
Biblioteca tehnologului XXVII
Cineva spunea ca nimic nu e mai frumos ca meseria de morar. Pentru cei care imi dau dreptate le recomand lucrarea doamnei Constanta-Virginia Modoran intitulata "Tehnologia moraritului si a panificatiei". Aceasta lucrare serveste ca o sursa bogata de informatiei pentru cei care vor sa obtina (...)
Biblioteca tehnologului XXVI
Pentru persoanele ce doresc sa se informeze in privinta modului de implementare al Sistemului HACCP le recomand lucrarea, in doua volume, "Managementul calitatii alimentelor" al profesorilor Cecilia Pop, Ducu Stef si Mircea Pop. Cu respect, (...)
Biblioteca tehnologului XXV
Lucrarea "Managementul calitatii de la concept la implementare" al doamnei Prof.Univ.Dr. Cecilia Pop este o dedicata persoanelor care lucreaza in domeniul consultantei privind implementarea de sisteme de management sau inginerilor din cadrul unitatilor care au de elaborat sisteme de management (...)
Biblioteca tehnologului XXIV
In aceasta seara va recomand cu caldura lucrarea, in doua volume, a doamnei Sef lucr. Univ. Dr. Steluta Radu intitulata "Tehnologii de prelucrare a produselor de origine vegetala", lucrare in care va sunt prezentate tehnologiile de obtinere ale produselor de patiserie, de franzelarie, a uleiului (...)
Biblioteca tehnologului XXIII
In acest articol va recomand cu caldura cartea domnului profesor Dumitru Beceanu - "Materii prime horticole pentru industria alimentara. Struguri, fructe, legume". Cu respect, Aurelian Lupu
Biblioteca tehnologului XXII
Pregatirile pentru iarna sunt in toi; zacusca, tocana, ardei in otet si toate cele necesare in perioada rece se vor gasi in camara unei gospodine. Dar cum sa le gatesti sa sa reziste mai mult timp, poti afla din cartea profesorului Dumitru Beceanu - "Tehnologia de conservare a alimentelor" Cu (...)
Biblioteca tehnologului XI
Venirea toamnei nu inseamna doar strangerea strugurilor din vie, inseamna si pregatirea materialului in vederea obtinerii butasilor de vita de vie. Lucrarea autorului Liviu Coriolan Dejeu - "Viticultura" ofera necesarul de informatie pentru obtinerea acestor butasi, dar si informatiile necesare (...)