Filtrare

RESETEAZA

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XXIX

Biblioteca tehnologului XXIX

Pentru toate persoanele care doresc sa afle cum se fabrica delicoasele paleuri, saratele sau branzoice, le recomand sa citeasca cartea doamnelor Anca Mihaly Cozmuta si Flavia Pop intitulata "Tehnologia panificatie". Cu respect,            (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XXVIII

Biblioteca tehnologului XXVIII

Studentilor de la specializarile destinate industriei alimentare le recomand lucrarea "Manual de lucrari practice la Tehnologia obtinerii si vlorificarii produselor de origine vegetala" atat in pregatirea lor profesionala, cat si la redactarea lucrarii de licenta si in activitatea ce o vor (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XXVII

Biblioteca tehnologului XXVII

Cineva spunea ca nimic nu e mai frumos ca meseria de morar. Pentru cei care imi dau dreptate le recomand lucrarea doamnei Constanta-Virginia Modoran intitulata "Tehnologia moraritului si a panificatiei". Aceasta lucrare serveste ca o sursa bogata de informatiei pentru cei care vor sa obtina (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XXVI

Biblioteca tehnologului XXVI

Pentru persoanele ce doresc sa se informeze in privinta modului de implementare al Sistemului HACCP le recomand lucrarea, in doua volume, "Managementul calitatii alimentelor" al profesorilor Cecilia Pop, Ducu Stef si Mircea Pop. Cu respect,            (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XXV

Biblioteca tehnologului XXV

Lucrarea "Managementul calitatii de la concept la implementare" al doamnei Prof.Univ.Dr. Cecilia Pop este o dedicata persoanelor care lucreaza in domeniul consultantei privind implementarea de sisteme de management sau inginerilor din cadrul unitatilor care au de elaborat sisteme de management (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XXIV

Biblioteca tehnologului XXIV

In aceasta seara va recomand cu caldura lucrarea, in doua volume, a doamnei Sef lucr. Univ. Dr. Steluta Radu intitulata "Tehnologii de prelucrare a produselor de origine vegetala", lucrare in care va sunt prezentate tehnologiile de obtinere ale produselor de patiserie, de franzelarie, a uleiului (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XXIII

Biblioteca tehnologului XXIII

In acest articol va recomand cu caldura cartea domnului profesor Dumitru Beceanu - "Materii prime horticole pentru industria alimentara. Struguri, fructe, legume". Cu respect,           Aurelian Lupu

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XXII

Biblioteca tehnologului XXII

Pregatirile pentru iarna sunt in toi; zacusca, tocana, ardei in otet si toate cele necesare in perioada rece se vor gasi in camara unei gospodine. Dar cum sa le gatesti sa sa reziste mai mult timp, poti afla din cartea profesorului Dumitru Beceanu - "Tehnologia de conservare a alimentelor" Cu (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XI

Biblioteca tehnologului XI

Venirea toamnei nu inseamna doar strangerea strugurilor din vie, inseamna si pregatirea materialului in vederea obtinerii butasilor de vita de vie. Lucrarea autorului Liviu Coriolan Dejeu - "Viticultura" ofera necesarul de informatie pentru obtinerea acestor butasi, dar si informatiile necesare (...)

[citeste detalii]

produse de la 46 la 54 din 122