Filtrare

RESETEAZA

horticultura

Biblioteca tehnologului XX

Nu putini sunt cei care doresc sa isi faca vinul in casa, pentru a fi siguri ca vor avea un vin natural. Dar un vin natural nu va putea ramane la fel tot timpul anului daca nu ii sunt facute anumite tratamente la timp. Pentru cei care doresc sa isi faca propriul vin, le recomand cartea lui Gheorghe Bernaz "Teoria si practica vinificarii familiale", o carte usoara, ce ofera informatiile necesarii unui oenolog de ocazie. Cu respect,           Aurelian Lupu

[citeste detalii]

Biblioteca tehnologului XX

horticultura

Biblioteca tehnologului XXIX

Nu putini sunt cei care doresc sa isi faca vinul acasa si intampina o problema: vinul ramane opal si nu se limpezeste. Pentru cei aflati in aceasta situatie recomand lucrarea Georgetei Septilici - "Limpezirea vinului", ocarte usor de citit ce ofera o multitudine de solutii pentru astfel de cazuri. Cu respect,                 Aurelian Lupu

[citeste detalii]

Biblioteca tehnologului XXIX

horticultura

Biblioteca tehnologului XVIII

In orice activitate in care se produc alimente, igiena este foarte importanta, deoarece asigura o garantie asupra calitatii alimentului. Vinul este un aliment foarte important, iar igiena intr-o unitate de vinificatie, atat pentruincapere, cat si pentru utilaje este foarte importanta. Din acest motiv, recomand cu mare caldura lucrarea "Igiena in vinificatie" a doamnei Arina Antoce, lucrare ce ofera suficiente solutii pentru toate tipurile de crame. Cu respect,               (...)

[citeste detalii]

Biblioteca tehnologului XVIII

horticultura

Biblioteca tehnologului XVII

Astazi va recomand sa cititi cartea "Defectele senzoriale ale vinurilor. Recunoastere, prevenire si tratare" a autorilor Arina Antoce si Ioan Namolosanu. Cu respect,             Aurelian Lupu

[citeste detalii]

Biblioteca tehnologului XVII

horticultura

Biblioteca tehnologului XVI

Cartea cunoscutului oenolog Liviu Grigorica - "Stabilizarea si imbutelierea vinurilor" ofera informatiile strict necesare de care are nevoie un tehnolog, atunci cand isi pregateste vinul sa il puna la sticla, pentru a fi comercializat sau urmeaza sa fie pus la invechit. Cu respect,           Aurelian Lupu

[citeste detalii]

Biblioteca tehnologului XVI

horticultura

Biblioteca tehnologului XV

Cartea "Conditionarea, ambalarea si etichetarea vinurilor" a stimatei doamne Arina Antoce este o lucrare de exceptie ce are rolul de a destainui cateva din secretele marilor oenologi, secrete ce stau in spatele unor vinuri puse la invechit. Totodata, lucrarea informeaza si despre regulile ce trebuie indeplinite in momentul in care vrem sa cucerim un client numai la vizualizarea unei butelii de vin. Cu respect,              Aurelian Lupu

[citeste detalii]

Biblioteca tehnologului XV
produse de la 181 la 186 din 412