Filtrare
RESETEAZA
zootehnie | |
Vand iezi si iedite negociabilVand iezi si iedite fatat in feb-mar 2013 pret negociabil 0751223660 / 0757821056 |
zootehnie | |
Vand prepelite si gaini crescute traditivand gaini si prepelite crescute traditional, taiate / curatate sau vii. pui prepelite de la 1-7zile 1,5ron, 7-14 zile 2,5ron, 14-21 zile 3,5ron, 21-28 zile 4,5ron, 28-35zile 6ron. Pui de gaina 2,5ron. Gaina 25ron per kilogram. Comuna Nanesti |
zootehnie | |
VAND SROTtel: 0746120750, 0746120705, doina.macsim@yahoo.com,Botosani Oferta Comerciala Prin prezenta va comunicam ca avem posibilitatea sa va livram din UE: Srot de floarea soarelui- Pret 1,1 Ron/kg fara TVA Parametri Limite admise Umiditate 9% Proteina bruta 30,00% Grasime bruta 1.5% Celuloza bruta 24,00% Cenusa 4.00% Aflatoxina |
zootehnie | |
Structura tesutului muscularAcest articol face parte din cursul de "Tehnologia carnii si a produselor derivate" sustinut la specializarile TPPA, CEPA, IMAPA si Zootehnie. Tesutul muscular este constituit din celule musculare, acesta este bogat inervat si vascularizat. Dupa particularitatile structurale si functionale ale fibrelor musculare, se deosebesc trei tipuri de tesut muscular: neted (formeaza musculatura viscerala), striat (formeaza masa principala a musculaturii scheletice, reprezinta aproximativ 40% din greutatea corpului), cardiac(tesut ce constituie (...) |
zootehnie | |
Structura tesuturilorAcest articol face parte din cursul de "Tehnologia carnii si a produselor derivate" sustinut la specializarile TPPA, CEPA, IMAPA si Zootehnie. STRUCTURA TESUTUL MUSCULAR Tesutul muscular reprezinta componentul structural primar al carnii (detine 50-70% din structura carcasei), având rol determinant asupra calitatii carnii. Este constituit din muschi striati sau scheletici si muschi netezi. Structura muschiului striat Unitatea morfologica de baza a tesutului muscular o constituie fibra musculara, (...) |
zootehnie | |
Operatiile tehnologice principale pentru fabricarea produselor din carneAcest articol face parte din cursul de "Tehnologia carnii si a produselor derivate" sustinut la specializarile TPPA, CEPA, IMAPA si Zootehnie. PREGATIREA COMPOZITIEI Pentru realizarea sortimentelor de preparate din carne de tipul afumate la cald-pasteurizate, este necesara pregatirea compozitiei în ceea ce priveste: • calitatea materiilor prime (în special carnea); • felul materiilor prime; • cantitatile necesare pentru 100 kg compozitie (materii (...) |